Search Engine Advertising SEA
Het Uitbesteden Van Google Ads: Tijd Besparen
19/02/2024
luxe verpakking laten ontwerpen in schilde
Verkoop meer met betere verpakking
19/02/2024
Search Engine Advertising SEA
Het Uitbesteden Van Google Ads: Tijd Besparen
19/02/2024
luxe verpakking laten ontwerpen in schilde
Verkoop meer met betere verpakking
19/02/2024

Optimaliseer je website voor hogere rankings met doeltreffende SEO

Ontdek hoe SEO (zoekmachineoptimalisatie) de ranking van webpagina’s in zoekmachines verbetert, waardoor potentiële klanten ze gemakkelijker kunnen vinden en de kans op bezoeken toeneemt. Het ultieme doel van SEO is het genereren van meer verkeer naar de website en het stimuleren van conversies.
 

Het verschil tussen SEO en SEA:

SEO richt zich op organische zoekresultaten (onbetaald). Door je website te optimaliseren, vergroot je de vindbaarheid binnen de organische zoekresultaten van Google. SEA, ook bekend als Google Ads, omvat betaalde zoekresultaten. Hierbij adverteer je online in Google en betaal je alleen voor klikken op jouw tekstadvertenties.

Hoe scoor je beter via SEO?

Zorg ervoor dat je website probleemloos functioneert. Een snelle website is cruciaal, aangezien internetgebruikers weinig geduld hebben en snel vertrekken als een pagina traag laadt.

Maak je website mobielvriendelijk. Aangezien meer dan de helft van de zoekopdrachten via mobiele apparaten plaatsvindt, is het essentieel om je website aan te passen voor mobiele gebruikers.

 

SSL Certificaat, slotje

Beveilig je website met een SSL-certificaat. Hierdoor worden persoonsgegevens veilig versleuteld, wat niet alleen vertrouwen opwekt bij bezoekers maar ook wordt beloond door zoekmachines met een hogere ranking.

//
Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Stel ons gerust alles wat je wilt weten!
👋 Hi, Hoe kunnen we je helpen?